Ми у Facebook
02.03.2012, 16:22

3 березня битимуться Володимир Кличко та Жан-Марк Мормек

У суботу, 3 березня, на стадіоні Fortuna Düsseldorf ESPRIT Arena зустрінуться володар чемпіонських поясів WBO, WBA, IBF та IBO Володимир Кличко і претендент на титул - француз Жан-Марк Мормек. Довгоочікуваний бій, скасований раніше через травму Володимира Кличка, нарешті відбудеться.
Пряму трансляцію з Дюссельдорфа (Німеччина) можна буде переглягути о 22.15 у програмі "Великий бокс" на "Інтері".

На думку Володимира Кличка, Мормек є одним з найбільш досвідчених суперників, яких він коли-небудь зустрічав: "Він провів багато чемпіонських поєдинків, технічний, сильний і розумний боксер. Його не можна недооцінювати". У свою чергу Мормек обіцяє шокувати увесь боксерський світ і нокаутувати супротивника. Варто відзначити, що саме Мормеку у 2007 році в одному з раундів вдалося відправити англійця Девіда Хея у важкий нокдаун, що так і не зміг зробити сам Кличко в його останньому бою з британцем 2 липня 2011. Той поєдинок закінчився перемогою українського боксера за очками.

До речі, для Володимира це буде 20-й бій за звання чемпіона світу і 60-й поєдинок на професійному рингу. 49 боїв він закінчив нокаутом і бій з Мормеком, за його ж власними словами, він має намір завершити ювілейним п'ятидесятим нокаутом.





На правах реклами