Ми у Facebook
05.03.2012, 09:27

На Рівненщині створять регіональний діловий центр [Фото+Відео]

Проект регіонального ділового центру розробляють на Рівненщині. Спочатку чиновники хочуть вивчити потреби та побажання бізнесменів. І лише потім розпочнуть впроваджувати проект в життя та будувати приміщення.
За словами начальника управління інноваційно-інвестиційної політики та розвитку підприємництва Рівненської облдержадміністрації Олександра Осовця, в області налічується 184 підприємства, які залучили іноземні інвестиції. Їх загальна сума становить 300 мільйонів доларів. Тому діловий центр має суттєво допомагати інвесторам. Адже одним із напрямів діяльності його буде саме супровід інвесторів.



- Уже є будівля, в якій після реконструкції має запрацювати центр, - зауважив заступник голови Рівненської ОДА Олексій Губанов. - Проте насамперед треба з'ясувати, які ж функції має виконувати діловий центр та яке матеріальне забезпечення там необхідне. А потім можна вже проект і приміщення робити.



Для цього у Рівненській адміністрації планують провести масштабне обговорення створення центру. За словами голови молодіжної організації "Молодіжний вектор" Віти Грицюк, буде проведено опитування бізнесменів, потім відбуватимуться круглі столи, дебати і на завершення форум, де детально обговорять і визначать зміст такого проекту, як діловий центр.



У цілому він повинен стати комунікативним майданчиком для бізнесменів, а також допомагати в пошуку інвесторів.

Долучитись до обговорення бізнесмени можуть і в режимі онлайн, заповнивши анкету опитування.







На правах реклами