Ми у Facebook
19.03.2012, 16:06

Рівняни можуть долучитися до створення унікальної фотовиставки

Майже кожен з нас має фотоапарат та вміє фотографувати. Ми фотографуємо наших близьких, друзів, гарні й цікаві місця свого міста чи села або місць, де довелося побувати. Та навряд чи ми колись задумувались, що у цих фотографіях ми зберігаємо історію свого роду і краю. Саме з таких фотографій буде створено фотовиставку "Домівка".
Ідея створення такої фотовиставки виникла у редакції часопису "Маківка" у 2011 році. Тоді редакція часопису запропонувала читачам надсилати свої фото для участі в одному конкурсі.

- В процесі проведення конкурсу у нас народилася ідея створення фотовиставки, - розповідає головний редактор часопису "Маківка" Тіна Шупик. - Тому ми вирішили запропонувати усім, хто бажає, долучитися до створення фотовиставки, яка відображатиме історію наших міст, сіл, кожного унікального краю. Ми хочемо, аби люди поглянули наш край з іншої сторони, а те, що фото будуть прислані з різних міст, навчить нас гуртуватися. На конкурс можна присилати не лише сучасні фото, а й фотографії минулих років або оригінали фотоплівок. До кожного фото потрібно додавати стислий коментар.

За словами Тіни Шупик, головне, з чим виникла проблема, так це з ідентифікацією фото, оскільки багато учасників не підписували авторства фотографій. Щоб цього уникнути, організатори просять учасників разом із фото присилати копію паспорта в електронному вигляді.

Тіна Шупик додає, що надсилати фото потрібно на електронну адресу lem.lemberg@gmail.com починаючи з 25 березня 2012 року. Організація фотовиставки буде здійснена за підтримки мистецького об'єднання "VAL" та редакції часопису "Маківка", а приміщення надасть Музей радянської окупації, що у Києві.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ