Ми у Facebook
22.03.2012, 13:02

У Рівному — донецький “Шахтар” [+Фото]

Рівняни, що проходили повз Театральну плошу, могли бачити припаркований недалечко від готелю "Україна" автобус футбольного клубу "Шахтар". Помаранчево-чорний "Мерседес" одразу привернув увагу перехожих, що розглядали його та фотографувалися поруч.
Що ж робить у Рівному автобус донецького клубу, спробував дізнатися журналіст порталу OGO.ua.

Оскільки великим футболом у Рівному давно "і не пахне", тому припустити, що донецька команда приїхала сюди на гру, могла лише дуже далека від футболу людина. Але хто ж тоді приїхав автобусом?



— Команда "Шахтар" у нас не зупинялася, — запевнили в адміністрації готелю "Україна". — Цим автобусом приїхали лише два водії, які поселилися у готель у середу ввечері. Сьогодні вони поїдуть, але о котрій, сказати не можемо.



Згідно з календарем української Прем'єр-ліги з футболу донецький "Шахтар" свій черговий матч проводить 23 березня у Луцьку проти місцевої "Волині". А оскільки у Луцьку аеропорту немає, "Шахтар" прилітає літаком до Рівного, а далі їде автобусом до Луцька. Так було ще тоді, коли я був юним футбольним вболівальником і їздив в аеропорт брати у відомих футболістів автографи.



— "Шахтар" прилетить до Рівного сьогодні ввечері, — підтвердив мою думку рівненський вболівальник ФК "Волинь" Віталій. — Знаю, що "дублери" команди прилетіли близько 11-ї ранку, а основний склад має прибути до Рівного ввечері.



От тільки раніше приймаюча сторона, тобто Луцьк, відряджала до Рівного свій автобус, що відвозив гостей до луцького готелю. Тепер, вочевидь, чи то у луцькій "Волині" не знайшли коштів на бензин для автобуса, чи донеччани вирішили, що власний автобус краще. А оскільки у донецького клубу проблем з грошима точно нема, то чому б не перегнати власний автобус за більш як тисячу кілометрів, аби зустріти своїх гравців?!



Інформацію про приліт авіарейсу з Донецька з командою "Шахтар" на борту підтвердили і у рівненському аеропорті.
— Команда "Шахтар" прилетить сьогодні ввечері, — розповів один з працівників Рівненського аеропорту. — Прибуття літака заплановано на 18.20.

Тож поки сусідній Луцьк насолоджується великим футболом, рівненським вболівальникам доводиться задовольнятись можливістю побачити відомих гравців не на полі, а у аеропорту.





На правах реклами