Ми у Facebook
27.03.2012, 09:51

У Рівному "Міс Профтехосвітяночкою" обрали Тетяну Кухарук [+Фото]

На Рівненщині відбувся черговий конкурс "Міс Профтехосвітяночка". Серед учениць професійно-технічних навчальних закладів краю визначили найбільш талановиту, здібну та вродливу. Титул “Міс профтехосвітяночка-2012“ виборола учениця Рівненського торгово-професійного ліцею Тетяна Кухарук.
Цьогоріч звання „Міс профтехосвітяночка – 2012“ змагалися 19 учасниць – представниць усіх професійно-технічних навчальних закладів Рівненщини. Кожна з них попередньо стала кращою у конкурсі у своєму ліцеї. Тому до конкурсу готувались дівчатам допомагали усі учні та викладачі ліцею.



Фінал конкурсу відбувся 23 березня у Рівненському центрі професійно-технічної освіти сервісу і дизайну. Свою красу, здібності й таланти дівчата демонстрували у чотирьох конкурсних завданнях: “Візитна картка”, “Інтерв’ю”, “Мій талант” і “Дефіле у вечірній сукні”.



Виступи конкурсанток доповнили колективи художньої самодіяльності та виконавці – переможці обласних, всеукраїнських конкурсів і фестивалів та учнівська агенція ДПТНЗ „Рівненський центр професійно-технічної освіти сервісу і дизайну “Стиль і мода”.



За рішенням журі "ІІ віце-міс" стала учениця ДПТНЗ „Острозьке вище професійне училище“ Катерина Федорчук, "І віце-міс" та „Міс глядацьких симпатій“ - учениця ДПТНЗ „Рівненський центр професійно технічної освіти сервісу та дизайну“ Оксана Возна.



А переможницею та володаркою титулу “Міс профтехосвітяночка-2012“ обрали ученицю Рівненського торгово-професійного ліцею Тетяну Кухарук. Вона отримала корону з рук ведучої конкурсу та минулорічної переможниці “Міс профтехосвітяночки", моделі агенства "Панна" фіналістки конкурсу "Королева України-2012" Софії Драганчук.











На правах реклами