Ми у Facebook
03.04.2012, 15:45

Школяр, якого знайшли повішеним на Рівненщині, пішов з дому напередодні ввечері [ОНОВЛЕНО]

Десятикласник Роман, якого 30 березня вранці знайшли повішеним на території Залужської загальноосвітньої школи, пішов з дому ще напередодні о 20 вечора. Проте батьки тривогу не піднімали.
Про це порталу OGO.ua повідомив директор Залужської загальноосвітньої школи Леонтій Котяш. Чоловік каже, що про можливі причини, через які школяр міг накласти на себе руки, у школі нічого не відомо.

У міліції повідомили, що у день трагедії, після занять у школі хлопець повернувся додому та допомагав по господарству батькам. Увечері він хотів піти гуляти, проте батьки його не пустили, через що виникла суперечка. Згодом хлопець пішов до товариша, якому запропонував прогулятися. Товариш відмовився, оскільки було пізно...

Наступного дня 17-річного юнака знайшли повішеним на території Залужської школи в напівзруйнованому приміщенні тиру. Тіло виявила технічний працівник школи, про що одразу ж повідомила за телефоном “101”.

Односельці кажуть - хлопець був спокійним, доброзичливим, та працьовитим. Ні з ким не конфліктував, підтримував дружні стосунки з однолітками. У школі теж говорять, що хлопець товаришував з однокласниками, мав хист до гуманітарних наук та неодноразово захищав честь школи на районних змаганнях з волейболу.

Юнак проживав у багатодітній сім'ї, у якій, крім нього, виховується ще троє дітей.

Інші статті за темою:
На Рівненщині старшокласник повісився прямо у школі





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ