Ми у Facebook
05.04.2012, 13:07

На Рівненщині чоловіки влаштували різанину через дівчину

Близько 21 години до Березнівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що невідомі особи, поблизу автовокзалу у місті Березне вчинили між собою бійку. Як з’ясувалось пізніше, один із учасників бійки застосував ножа.
Потерпілий Анатолій перевізник маршрутки “Рівне-Березне”. Чоловік розповідає, що одного дня до нього підійшла дівчина і попросила передати передачу на Березне. Також дівчина попросила контактний номер телефону, щоб зв'язатися з перевізником у випадку чого. Анатолій залишив їй номер і попросив маякнути, щоб він міг їй перетелефонувати, якщо раптом передачу не заберуть. Проте, дівчина відмовилась, сказала що все буде добре.

- Коли я приїхав у Березне, до мене підійшли чоловіки, які сказали наче б то я чіплявся до тієї дівчини - розповідає Анатолій. - Вони намагалися влаштувати "розбірки", проте, я закрився в маршрутці. Наступного дня вони почали телефонувати і погрожувати мені і моїй сім'ї розправою. Увечері на автовокзал приїхали троє чоловіків і почали бити мене і мого брата кастетом. Після чого один з нападників дістав ножа і порізав нас.

Наталія МИКИТЮК з Березнівського райвідділу УМВС повідомила порталу OGO.ua, що чоловіки стверджують, що конфлікт між ними виник через дівчину. Одні її, ніби-то, образили, інші ж – намагалися захистити. В ході бійки один із її учасників, підібрав ніж, який, з його слів, просто валявся під ногами та наніс тілесні ушкодження двом своїм супротивникам.

Однак, в показах учасників конфлікту є істотні розбіжності: кожен із них перекидає вину на свого опонента, тому на даний час правоохоронці встановлюють та опитують усіх можливих очевидців події. Також, встановлюється місцезнаходження ножа, яким були нанесені тілесні ушкодження.

— Зараз потерпілі знаходяться в Березнівській центральній районній лікарні, — зазначив начальник СВ Березнівського РВ УМВС Олег Середа. —Призначено ряд судово-медичних експертиз, за результатами яких, в термін до 5 квітня буде прийнято остаточне рішення щодо порушення кримінальної справи.

ІНШІ СТАТТІ ЗА ТЕМОЮ:
На Рівненщині психічно хворий чоловік жорстоко вбив свою бабусю
У Рівному дружина порнула ножем чоловіка на очах у малолітньої доньки





На правах реклами