Ми у Facebook
09.04.2012, 17:13

OT VINTA у Росії співатимуть пісні про москалів [+Фото]

OT VINTA випробують на міцність легендарний московський клуб Hard Rock Cafe, що на Арбаті. Украбіли стануть спеціальними гостями вечірки Rock Around The Kremlin, влаштованої на честь дня народження рок-н-ролу. 12 квітня хлопці вийдуть на сцену разом зі своїми колегами The Spootniks (Санкт-Петербург) та Gagarin Brothers (Москва).
"Ми перші українці, які заграють у першому Hard Rock Cafe, відкритому на теренах Східної Європи. Нам уже кортить приміряти концертний костюм Оззі Осборна та пальто Джиммі Хендрікса, та пробренчати на гітарі Пола Стенлі. І, звичайно, заграти "Давно не гуляла сокира по вулицях міста Москва" та "17 москалів", бо як же ж без них", - каже фронтмен гурту Юрій Журавель.



Участь у Rock Around The Kremlin стане одним із кількох російських концертів OT VINTA на підтримку нового альбому "Потом і кров’ю". Потім хлопців закине аж до Самари, столиці російської дівочої краси, а по дорозі "гвинти" дадуть концерти у Казані, Бєлгороді та інших містах. Про походеньки украбілів у Росії читайте незабаром.





ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
На концерт рівненського гурту OT VINTA завітав наймолодший прихильник [+Фото]
26 травня – презентація альбому OT VINTA "Потом і кров’ю"
В "OT VINTA" між ногами... "Україна" [+ВІДЕО]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ