Ми у Facebook
10.04.2012, 14:23

У Рівному особливі діти розфарбовували писанки [Фото+Відео]

Сьогодні, 10 квітня, міський голова Рівного Володимир Хомко розмальовував писанки разом з вихованцями центру "Особлива дитина". Роботи чиновників та дітлахів у рамках проекту "Особливе пасхальне дерево" вже третій рік поспіль прикрашатимуть на свята дерева у Рівному.
Свято "Особливе пасхальне дерево" проводять у Рівненському навчально-реабілітаційному центрі "Особлива дитина" вже втретє. Цьогоріч організатори вирішили наповнити його особливим змістом. Вихованці центру уявно подорожували Україною та знайомились з культурними традиціями різних регіонів Батьківщини та освоювали звичаї та прийоми писанкарства.





Спробувати свої сили в малюванні вирішили понад 30 вихованців "Особливої дитини". Дітки власними руками створювали на дерев'яних заготовках малюнки писанок, які пізніше прикрасять дерева в центрі міста.



Традиційно долучився до створення писанок і міський голова Рівного Володимир Хомко.



— Це чудова традиція, яка дозволяє не тільки весело провести час, а й поспілкуватися з дітьми, — зауважив Володимир Хомко. — Думаю, що з кожним роком мої малюнки стають все кращими.



Компанію очільнику міста на святі склали також заступник міського голови Галина Кульчинська, начальник управління освіти Рівненського міськвиконкому Василь Харковець.









На правах реклами