Ми у Facebook
11.04.2012, 12:02

На Рівненщині через обвал стіни загинули двоє дівчат [ОНОВЛЕНО]

10 квітня цього року о 18.35 до Дубровицького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в селі Переброди на території недіючої колишньої ферми КСП "Жаденський" загинуло двоє малолітніх дівчаток - Наталія 2009 р.н. та Марія 2001 р.н.
За фактом трагедії правоохоронні органи проводять розслідування.

Про це повідомив підполковник служби цивільного захисту Віктор Козак, помічник начальника УМНС у Рівненській області. На місце події також виїхав прокурор району Юрій Чернега та слідчо-оперативна група з числа працівників міліції.

Як повідомили з прес-служби прокуратури Рівненської області, попередньо встановлено, що раптово обвалилася стіна будівлі та завалила дітей, які там гралися.

На даний час триває дослідча перевірка обставин цієї події.

Як повідомили з Дубровицького РВ УМВС, виїздом слідчо-оперативної групи райвідділу міліції на місці події було встановлено, що в результаті обвалу частини стіни колишнього недіючого приміщення ферми від отриманих травм несумісних із життям загинула двохрічна Наталія, а її сестричка десятирічна Марійка згодом померла в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

Як завжди, Марійка гляділа меншу сестричку Наталку. Діти грались на розвалинах колишньої ферми, оскільки проживали неподалік. Приміщення було напівзруйноване. Стіна, що обвалилась на дітей, кріпилася до перпендикулярної основи, не торкаючись землі.



— За цим фактом проводиться перевірка і встановлюються всі обставини справи, — зазначив начальник ВКМСД УМВС України в Рівненській області Олексій Лозян. — Допоки робити будь-які висновки рано. Вчора ввечері фатальний збіг обставин забрав два маленьких життя.

До нещасного випадку в сім’ї Івана та Людмили росло п’ятеро дітей. Крім того, нещодавно хвороба забрала у них новонародженого хлопчика.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ