Ми у Facebook
16.04.2012, 16:59

У Рівному на майдані Незалежності демонстрували "Великодні візерунки" [+Фото]

Загальноміське культурно-мистецьке свято "Великодні візерунки" відбулося на центральному майдані Рівного. Творчі колективи та народні майстри привітали рівнян та гостей міста із Великоднем й продемонстрували свої таланти.
Незважаючи на похмуру й дощову погоду, свято "Великодні візерунки" подарувало рівнянам безліч приємних вражень та емоцій.



Зі святкової сцени рівнян вітали дитячі й дорослі колективи міського Будинку культури, міського Палацу культури та дитячих музичних шкіл Рівного.



Веселими піснями, радісними посмішками та талановитою грою на музичних інструментах діти дарували гостям свята радість та сповнювали душі великодніми барвами.



Найбільше публіку "запалили" дівчата з тріо "Лісова пісня", під час виступу яких з-за сірих хмар визирнуло тепле весняне сонечко.



Неподалік сцени свої неймовірні вироби презентували майстри декоративно-ужиткового мистецтва.



Тут було все - від плетених із соломи фігур та прикрас із бісеру...



...до ляльок-мотанок та справжніх вишиванок.



Свою майстерність продемонстрували й юні таланти з дитячої художньої школи.



Виставку з більш як двадцяти дитячих картин доповнювало незвичне дерево, на гілочках якого яскравими барвами рясніли великодні писанки, приваблюючи рівнян незвичними кольорами й орнаментами.



Поруч із майстрами розгорнулася фотовиставка "Рівне. Роки Незалежності", що демонструвала миттєвості з життя міста від перших днів Незалежності до сьогодення.



Інші статті до теми:
Диво-писанку встановили у центрі Рівного
Рівненські школярі відкрили "Великодню майстерню"





На правах реклами