Ми у Facebook
19.04.2012, 13:22

Журналісти викрили мережу борделів, які готували під Євро-2012

Фото obozrevatel.com

Напередодні Євро-2012 розвиток вітчизняної секс-індустрії починає стрімко набирати обертів.
Дилери об'їжджають віддалені куточки України, щоб зібрати дівчат під дахами київських борделів. Одну з найбільших у країні мереж борделів і вдалося викрити журналістам програми "Гроші" спільно з київськими студентами.

Як з'ясувалося під час розслідування, секс-індустрію до Євро-2012 готують і розвивають викладачі престижних столичних вузів.

Так, журналістам "Грошей" вдалося викрити викладача Національного авіаційного університету Оксану Михайлову, яка з 2005 року працює викладачем кафедри країнознавства і туризму факультету міжнародної інформації, і підробляє в борделі.

Випускниця цього вузу, яка допомагала з розслідуванням, одразу впізнала свою викладачку, коли прийшла на співбесіду в київське ескорт-агентство.

Так, стало відомо, що викладач вузу працює так званим диспетчером, або як називають її між собою дівчата - "мамкою", а живе в університетському гуртожитку, де дуже легко вербувати студенток.

Один з таких борделів знаходиться недалеко від НСК "Олімпійський", щоб фанатам Євро-2012 не довелося далеко ходити.

У ході розслідування з'ясувалося, що цей будинок входить у мережу борделів і включає в себе 12 квартир, в кожній з яких постійно перебувають кілька дівчат.

Живуть вони не в дуже хороших умовах. В "апартаментах" немає гарячої води, а інтер'єр квартир далеко не шикарний.

Самі ж дівчата, як відзначають журналісти програми, мають нездоровий вигляд, дуже втомилися і отримують невеликі гроші.

Щоб дівчатам звільнитися з такої установи - потрібен особистий дозвіл їхнього керівника, а у випадку, якщо дівчина знову захоче повернутися, їй потрібно буде сплатити штраф у розмірі 2 тисяч доларів.





На правах реклами