Ми у Facebook
27.04.2012, 16:21

У Рівному "Шахтар" зустріли більше сотні уболівальників [+Фото]

У четвер ввечері до Рівного прибули футболісти донецького "Шахтаря". Через Рівне вони відправилися до Луцька на гру Кубка України із місцевою "Волинню". В аеропорту гравців зібралися зустрічати досить велика кількість шанувальників, що здивувало самих гравців "Шахтаря". "Гірники" досить поспішно пробиралися крізь натовп фанів до автобуса, роздаючи "на ходу" автографи й фотографуючись.
Рівненські уболівальники цього разу набагато краще підготувалися до зустрічі "Шахтаря". Майже всі були "озброєні" ручками та блокнотами для автографів.



Деякі шанувальники давали на підпис футболістам заздалегідь роздруковані фотографії або футбольні м'ячі.



Серед уболівальників були й персональні фанати капітана "гірників" Даріо Срни.



- Ми чекаємо капітана ФК "Шахтар" Даріо Срну, - розповіли юні шанувальниці футболу, школярки Ольга та Юліана. - Він нам подобається, красунчик такий :) Дуже хочемо із ним сфотографуватися!



Були й такі, хто приготував для хорватського легіонера сюрприз.



- Знаю, що у Даріо скоро день народження, тому приготувала йому маленький подарунок, - сказала вболівальниця ФК "Шахтар", рівнянка Юлія. - Подарую йому ведмедика й попрошу автограф.



Літак із донеччанами прибув близько 19.10 й скоро гравці "Шахтаря" з'явилися у приміщенні аеропорту.



Першим у тісне коло потрапив наставник "гірників" Мірча Луческу. Поки "Містер", як його називають у Донецьку, роздавав автографи, з-за його спини вийшли Ярослав Ракицький та Євген Селезньов.



Українські лідери "Шахтаря" відмовилися давати уболівальникам автографи й спробували сховатися від надмірної уваги фанів у туалеті аеропорту.



Коли ж увагу уболівальників привернули донецькі бразильці, що були більш відкритими до спілкування й фотографування, Ракицький та Селезньов швиденько пробігли в автобус.



Щоправда, не всі українці донецького клубу так поставилися до шанувальників. Андрій П’ятов, Олексій Гай та В'ячеслав Шевчук майже нікому із фанів не відмовили.



- Я приїжджала в аеропорт, коли прилітало "Динамо", - поділилася враженнями уболівальниця Світлана. - Так вони набагато відкритіші, ніж донецькі гравці. Я тоді й сфотографувалася з усіма, й автографи взяла. Тільки Шовковського "не зловила". Кажуть, що футболісти грають для уболівальників, то чому ж тоді деякі з них зневажають нас?!



Світлана розповіла, що планує разом із чоловіком та сестрою відвідати Луцьк і побачити на власні очі протистояння "Волині" й "Шахтаря".



Нагадаємо, що матч у Луцьку відбудеться сьогодні на стадіоні "Авангард". Початок о 19.00.






На правах реклами