Ми у Facebook
01.05.2012, 16:03

Пожежу на рівненському сміттєзвалищі практично ліквідували [ОНОВЛЕНО]

Загоряння на рівненському сміттєзвалищі, що сталося кілька днів тому, майже повністю загасили. Для гасіння пожежі знадобилося близько 10 одиниць техніки КАТП-1728 та один спецавтомобіль МНС.
Майже три дні палав вогонь на рівненському сміттєзвалищі. Пожежа, причини якої наразі встановлюються, довго не давала вільно дихати жителям навколишніх сіл. Проте наразі, за повідомлення рівненських МНСників, вогонь вдалося приборкати.

- На даний час пожежа практично ліквідована, - повідомив телефоном інспектор центру пропаганди управління МНС в Рівненській області Дмитро Мельник. - Горіло сміттєзвалище у декількох місцях, тому до гасіння полум'я залучили велику кількість техніки. Увечері комунальники попросили й нашої допомоги, тому на пожежі працював і один наш спецавтомобіль.

За словами Дмитра Мельника, декілька невеличких осередків займання зараз завершують гасити працівники КАТП-1728 й до вечора мають повністю ліквідувати займання.

Як стало відомо, станом на 2-е травня гасіння пожежі було завершене. На сміттєзвалищі постійно чергують працівники комунального підприємства КАТП-1728, оскільки залишається загроза нових загорянь через високу температуру повітря.

Інші статті до теми:
У Рівному палає сміттєзвалище





На правах реклами