Ми у Facebook
03.05.2012, 18:05

Які зачіски будуть модними влітку-2012

Які зачіски актуальні в цьому сезоні весна-літо 2012? Тренди в одязі, макіяжі, манікюр вже показали, що в моді зараз - як оригінальність образів, так і природність. Давайте озирнемося на модні покази весна-літо 2012 в Мілані, Парижі, Нью-Йорку, Лондоні і дізнаємося, які зачіски будуть актуальні цього літа.
Романтика з косами
Популярна і раніше коса не виходить з моди. Тугі кіски самих незвичайних форм ми бачили на показах John Galliano і Jean Pierre Braganza, недбало заплетені коси були помічені на дефіле Vivenne Westwood і Ashish. Коси навколо голови, колоски, набік, парні та одиничні - варіантів безліч.





Прямий проділ

Тяга до простих форм і природних ліній на подіумах охопила і зачіски. Прямий проділ можна було помітити у моделей Nicole Miller, Alberta Ferretti і Acne - ніби злегка причесане пальцями розпатлане волосся, розділене на прямий проділ - писк весняно-літньої моди цього року. А ось у Celine, Jeremy Laing навпаки, моделі дефілювали з ідеально укладеним рівним волоссям і чіткими лініями проділу.





Хвости

Звичайний хвіст із зібраних в вузол волосся трохи видозмінився в цьому сезоні. У моді - класичний «кінський» хвіст (показ Erdem, Monique Lhuillier), нарочито недбалі, розпатлані варіанти (Clements Ribeiro, Basso Brooke), а ще багатоступенева фіксація волосся в кількох місцях (Herve Leger) і використання власних пасом для закріплення волосся в хвіст (Elie Tahari, Marchesa).





Прямі й косі чубчики

На подіуми знову повернулися чубчики. У цьому сезоні можна помітити дві тенденції:

Прямі чубчики





Косі чубчики





Зачіс назад

І знову актуальні зачесане назад волосся - ідеально рівне і блискуче (щедро присмачене гелем та іншими засобами для створення вологого укладання).





Розкішні локони

У Salvatore Ferragamo, Issa London, Betsey Johnson та багатьох інших дизайнерів ми бачили прекрасних манекенниць з шикарними продуманими зачісками з великих локонів.





Пишна і об'ємна

Для вечірки або виходу в світ добре підійде об'ємна і злегка розпатлана зачіска, що нагадує левову гриву. Саме такі зачіски можна було помітити на показах The Blonds, Mulberry, Fashion Fringe та інших дизайнерів.





Гладке волосся

У моді все ще андрогенність і чоловікоподібні образи. У зачісках це виразилося в стриманих лаконічних зачісках. Чітка лінія проділу, лаконічний хвіст або вузол, ідеально укладене волосся - все це ми бачили на показах Donna Karan, Custo Barselona, Etro і багатьох інших.









На правах реклами