Ми у Facebook
07.05.2012, 16:24

Громадські активісти зі Сходу вивчали досвід Рівненщини

Обмін досвідом та навчання кращим практикам співпраці влади, бізнесу та громади мала на меті група лідерів громадських організацій Дніпропетровської, Запорізької та Луганської областей, яка відвідала днями Рівненщину.
Альберт Лалабеков (ГО «Бізнес-центр «Стимул» м.Токмак, Запорізька обл.), Алла Лазаренко («Наш дім - Сватівщина» м.Сватове, Луганська обл.), Наталія Настека (ГО «Перспективи» м.Новомосковськ, Дніпропетровська обл.), Ольга Ярошенко (ГО «Аджутор» м.Новомосковськ, Дніпропетровська обл.), Наталія Жукова (МГО «Інститут громадянського розвитку «Ортега-і-Гасет» м.Токмак, Запорізька обл.), Олександр Козакевич (ГО «Фонд громади «Джерело» с.Шевченко Дніпропетровська обл.) розповіли рівнянам про власні проекти у різних сферах.

- Особливо зацікавив опис заходу, який стосувався формування в дівчатках шкільного віку впевненості у собі, - поділився враженнями один з учасників зустрічі, керівник ГО "Аналітичний центр розвитку міста "ЗЕОН" Микола Орлов. - У його проведенні були задіяні волонтери Корпусу Миру. А ми, в свою чергу, провели для гостей екскурсію до нашого офісу, де ознайомили з діяльністю цієї громадської організації, роботою редакції газети “Здолбунів сіті”, функціонуванням інтелектуального клубу для молоді. Насамкінець навіть зіграли в інтелектуальні ігри, які демонструють швидкість розуму та невербальні комунікації, а також інтуїцію. Коли виходили із офісу, то здавалося, що навіть хмари розвіялися і сонце засяяло — напевно, тому що ще одні небайдужі люди віддали іншим небайдужим частинку своїх знань, вмінь, емоцій та позитиву...

Учасники зустрічі домовили про продовження діалогу та можливі спільні проекти.





На правах реклами