Ми у Facebook
12.05.2012, 21:51

У Рівному достроково відзначили випускний з "От вінта" [Фото+Відео]

У Рівному 12 травня відбулось загальноміське свято "Випускник-2012". На майдані Незалежності півтори тисячі випускників привітали очільники міста та області. Напутні слова зі сцени сказали і батьки. Серед них - фронтмен гурту "От вінта" Юрій Журавель, донька якого цьогоріч випускниця.
Чемпіонат Європи з футболу “Євро-2012” вніс свої корективи у навчальний процес школярів. Вперше випускні вечори рівненські 11-класники святкують на початку травня. Попрощалися з школою 12 травня у Рівному 1356 випускників 11-х класів. З них 39 медалістів (37 — золотих медалістів і 2 — срібних).



Більше фото з випускного в фотогалереї.

За традицію, атестати колишні школярі отримали в стінах рідних навчальних закладів. А ближче до вечора від парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка розпочалась урочиста хода до майдану Незалежності, де й відбулись основні урочистості.



Подивитись на цьогорічних випускників прийшло кілька тисяч рівнян. Ще б пак, адже не кожного дня можна побачити стільки молодих святково вбраних хлопців та дівчат. Модна тенденція цьогорічного випускного - мереживні сукні та барвисті сукні у стилі 60-років минулого століття. Втім, традиційно вбраних випускниць вистачало. А вишиванок та суконь, гаптованих вишивкою, суттєво поменшало. Не стали дивувати оригінальністю і хлопці - здебільшого традиційні костюми "з голочки".

Оцінити стиль цьогорічний випускників (ФОТО).



Із закінченням школи юних рівнян привітали міський голова Володимир Хомко, голова обласної ради Юрій Кічатий та голова Рівненської ОДА Василь Берташ.



Традиційно вітали дітей і батьки. Цьогоріч організатори виступу надали слово відомому рівненському бізнесмену Олегу Каштану, який чи не вперше за останній час з'явився на публіці. Запалив майдан і фронтмен гурту "От вінта" Юрій Журавель:

- Сьогодні з вами гурт "От вінта". Тільки на цьому святі я не гість, а батько випускниці. Я дуже хвилююсь. Тож підтримайте мене. Хочу побажати вам, щоб ви обрали вірний шлях і довели, чого ви гідні. Адже ви - рівняни!


Музикант навіть збирався подарувати усім випускникам композицію в живому виконанні, проте від хвилювання виступ перервав.



Традиційно керівники міста та області вручили кращим випускникам золоті медалі. Покружляли випускники і під ритми шкільного вальсу. А на завершення відпустили у небо кульки з номерами шкіл.





На правах реклами