Ми у Facebook
15.05.2012, 12:46

На Рівненщині пройде форум "Відповідальне батьківство"

У Рівному експерти обговорять, як правильно виховувати дітей. У рамках одноденного форуму "Відповідальне батьківство" випрацьовуватимуть новітні педагогічні підходи до роботи. До обговорення організатори залучать педагогів, лікарів, науковців та батьків.
Форум "Відповідальне батьківство" організовує ГО "Молодіжний ForUm". До участі вже запрошені регулятори, науковці, психологи у галузі сім’ї та дітей, вихователі дитячих садочків, вчителі, батьки, бабусі, молодь. Такий великий перелік функціональних позицій невипадковий, адже щоб розібратись у темі відповідального батьківства, потрібно почути кожного, хто має відношення до виховання дитини.

— Напевно, всі батьки хочуть для своєї дитини щастя. Але не завжди розуміння поняття щастя у батьків і дітей збігається, — зауважила керівник ГО "Молодіжний ForUm" Віта ГРИЦЮК. — Інколи батьки прикладають колосальні зусилля у вихованні дітей, аби діти, на їхню думку, були щасливими, не запитавши дитину чого вона хоче, що їй подобається.

Форум "Відповідальне батьківство" відбудеться 16 травня о 10.00 за адресою м. Рівне, вул. Короленка, 5, Рівненський інститут КУП НАНУ.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ