Ми у Facebook
17.05.2012, 10:31

У Рівному алкоголь вночі не продаватимуть?

Не продавати алкоголь уночі. Схоже, саме це правило доведеться виконувати рівненським магазинам, які хочуть працювати цілодобово.
Повернутися до теми продажу алкоголю у магазинах Рівного після 22 години змусило членів виконкому прохання ТзОВ "ПАККО Холдинг" дозволити магазину "Вопак", що на вулиці Кіквідзе, 22а, працювати цілодобово. Мовляв, магазин знаходиться в окремій споруді, а тому нікому не заважатиме. Та й логічно, щоб поблизу залізничного вокзалу був цілодобовий магазин. Погодилась з аргументами і координаційна рада, от тільки за умови, що супермаркет не продаватиме алкоголь з 22.00 до 08.00.

— Нещодавно у нас виникали питання щодо магазину "Сільпо" та продажу там алкоголю, — нагадав член виконкому Роман ДЕНИСЮК. — Іще тоді мали вивчити це питання, і, можливо, також обмежити продаж алкоголю після 22 години.

"Від і До" на пивзаводі цілодобово вже не працює. Те ж чекає і "Сільпо" біля автовокзалу?

— Теж хотів би нагадати про це питання, — підтримав колегу Ігор ДАВИДЧУК. — Я сам живу у тому районі й можу підтвердити: ситуація така, що ввечері на вулицю страшно виходити. Тому обмежити продаж алкоголю у нічний час там було б доречно.

Підтвердив факт частих випадків грабежу та бійок у цьому районі й начальник Рівненського МВ УМВС Петро ЄЗГОР. Щоправда, у кількох членів виконкому виникли сумніви, як зможуть супермаркети "перекривати" алкогольні відділи.

— Наша справа заборонити, а як вони це робитимуть — це їх проблеми, — додав секретар міськради Андрій ГРЕЩУК.

Врешті, члени виконкому вирішили заслухати інформацію міського управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення щодо можливості такого обмеження для "Сільпо" на наступному засіданні.

Нагадаємо, минулого місяця виконком уже обмежив до 23 години режим роботи гастроному "Від і До" в районі пивзаводу, а через складну криміногенну обстановку не дозволив працювати цілодобово супермаркету "Вопак" на Київській.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ