Ми у Facebook
23.05.2012, 12:11

У Рівному фотографи допомагають шукати батьків для сиріт [+Фото]

Привернути увагу до дітей-сиріт вирішили рівненські фотографи. Фотоклуб "Простір фото" створив унікальну благодійну фотовиставку "Шукаю родину". На світлинах молодих фотографів — маленькі вихованці рівненських сиротинців. Таким чином потенційні батьки зможуть познайомитись з дітлахами.
Фотовиставка молодих фотографів клубу "Простір фото" присвячена рівненським дітям-сиротам. На їхніх світлинах — побут, навчання, будні, радощі і сум вихованців Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату та Рівненського притулку для дітей. Фотозйомку провели ще на початку весни.



Більше фото у фотогалереї

— Ми не говорили до останнього про приїзд фотографів, тому дітки в день зйомок були здивовані, — розповіла директор Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату Наталія Тарасович. — А як вони раділи, коли фотографи дали змогу їм спробувати фотографувати. Відважились дати до рук дітям дороговартісну техніку. Деякі діти навіть одного свого фото не мали, то перепер кожна зі світлин стане для них пам’яткою. Це чудовий проект.




Більше фото у фотогалереї

За словами керівника клубу "Простір фото" та автора проекту Олександра Харвата, експозиція об'єднає 36 світлин фотографів клубу.
— Ми відібрали кращі знімки для експозиції, втім добірка включає в себе майже півтори сотні фото, — зауважив Олександр Харват. — Усі ці фото ми презентуємо діткам.



Більше фото у фотогалереї

Підтримав фотовиставку і меценат, голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Рівненщини Олег Осуховський.

Гостями відкриття фотовиставки стали дітки-сироти, які зможуть не тільки переглянути свої портрети, а й безкоштовно погратися в розважальному центрі "Леопарк".



Переглянути фотовиставку можна у галереї "У Фарватері істин" (ТРЦ "Злата плаза", другий поверх) до 17 червня.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини