Ми у Facebook
24.05.2012, 13:24

Рівненська "Веселка" дарує дітям радість відпочинку [+Фото]

Навчальний рік добігає кінця, а батьки школярів уже замислюються над тим, де їхня малеча відпочиватиме впродовж літа. Можна поїхати із дітьми на море, відправити дитину в село до бабусі, але для веселих та непосидючих дітлахів, які хочуть отримати ще більше цікавих вражень та знайти нових друзів, є ще один варіант — санаторно-оздоровчий комплекс "Веселка".
Комплекс розташований у березовому гаю, біля річки Слонівки, ставків та урочища Веселка. Це мальовничий куточок Полісся, де зустрілись Рівненська, Львівська, Тернопільська та Волинська області. На цих землях відчувається дух історичних козацьких битв та лунає цілющий дзвін Святої Почаївської Лаври.

— Ми приймаємо дітей від 7 до 17 років, — зазначає директор санаторно-оздоровчого комплексу "Веселка" Юрій Гармадій. — Вони можуть тут перебувати до 21 дня. Діти мають п'ятиразове харчування, цікаво й весело проводять дозвілля, займаються спортом, навчаються у різноманітних гуртках та їздять на пізнавальні екскурсії.



Директор зазначає, що комплекс має все необхідне устаткування для активного дозвілля, зокрема літню естраду, майданчики для проведення культурно-масових заходів, спортивний майданчик, футбольне поле, волейбольний та баскетбольні майданчики, басейн та різноманітне спортивне знаряддя.

— У приміщенні клубу-їдальні знаходиться актова зала на 360 місць, де відбуваються загальнотабірні заходи та демонструються дитячі відеофільми, бібліотека та ігрова кімната з трьома тенісними столами, більярдом та телевізором, — розповідає керівник закладу. — Також тут є козацька кімната, де діти займаються у різноманітних гуртках. Дітлахи можуть обрати гуртки за своїми вподобаннями, зокрема навчитися художньої та технічної творчості, відвідати спортивні секції, школу інтелектуальних ігор та клуби за інтересами. Свої знання підростаючому поколінню передають досвідчені педагоги.



Комплекс "Веселка" пропонує дітям не лише цікавий відпочинок а й оздоровлення та лікування різноманітних захворювань. У приміщенні комплексу проводиться лікування електрофорезом та ультразвуком. Для лікування і оздоровлення дітей у комплексі облаштовані масажні кабінети, тренажери, є медболи та гімнастичні палиці. Також застосовуються аеротерапія та геліотерапія, діє фітокімната та зала лікувальної фізкультури.

Для загального оздоровлення дітей у санаторно-оздоровчому комплексі "Веселка" проводиться ранкова зарядка, пішоходні прогулянки, ігри на свіжому повітрі, розминка біля річки. Цікавими також є музикотерапія, танцювальна, ритмічна і звукова терапія — методи, що не мають обмежень і протипоказань. Проводиться й обов'язкове медичне страхування.



— Також ми приділяємо велику увагу безпеці наших дітей, — зазначає Юрій Гармадій. — У комплексі постійно чергує медсестра та є цілодобова охорона.

Окрім дозвілля, на території комплексу для юних відпочивальників організовуються екскурсії до Олеського замку, історико-меморіального заповідника "Поле Берестецької битви", Свято-Успенської Почаївської лаври, джерела Святої Анни та інших цікавих місць.



Літо в таборі — пора не тільки відпочинку, а й навчання. Навчання самостійності, відповідальності, відкриття талановитих артистів, художників, спортсменів, музикантів, організаторів та лідерів. Це пора здійснення мрій, позитивних емоцій, радощів, перемог і залишок часточки "Веселки" у серці назавжди.





На правах реклами