Ми у Facebook
25.05.2012, 16:21

На підставних ДТП банда в Києві заробила 500 000

Шахраї використовували BMW X6

Бійці УБОЗ затримали п'ятьох киян, яких підозрюють в організації підставних ДТП. Шахраї отримували від постраждалих в середньому по $10 000.
Як повідомило джерело в Головному управлінні МВС у Києві, затримані віком від 29 до 43 років використовували для шахрайства три машини — Mercedes, BMW X6, і Ford Mondeo.

Діяли злочинці за такою схемою: «підрізали» автомобіль жертви так, щоб він врізався в дорогу іномарку, якою керував один із членів банди.

Після цього перший автомобіль, який «підрізав» жертву, тікав з місця подій, а з другого вискакували кілька людей. Цікаво, що чоловіки представлялися співробітниками Генпрокуратури і демонстрували відповідні підроблені посвідчення.

Погрожуючи жертві, вони змушували виплачувати гроші на ремонт пошкодженої іномарки. Середня сума, яку виплачували водії здирникам, становить близько 10 000 доларів. На даний момент є докази про причетність затриманих до 8 таких епізодів, у яких загальна сума відшкодувань становить майже 500 тис. гривень. У той же час, у співробітників міліції є підстави вважати, що підстав могло бути більше.





На правах реклами