Ми у Facebook
28.05.2012, 14:24

Рівненські діти підземелля піаритимуть місто

Оригінальні мистецькі задуми, які можуть вплинути на повсякденне життя Рівного, презентуватиме унікальне креативне об’єднання творчих рівнян "Діти підземелля".
Вперше "Діти підземелля" вийшли назовні, презентувавши унікальні велопарковки у формі герба Рівного.

- Ми об’єдналися не лише для того, щоб покращити інфраструктуру міста для велосипедистів, прагнемо розвивати Рівне як майданчик для креативних, гарних, цікавих проектів. Спільнота однодумців відкрита, залучємо гарні ідеї і дякуємо за співпрацю, - запевнив "підземельник" Сергій Гемберг.

Наступним кроком формації стала акція "Збереження пішоходів — справа рук самих пішоходів", яка проходила 26 травня. Під час акції за 20 гривень можна було придбати білі браслети з логотипом об’єднання.

- Такі браслети помітні у темряві, тому роблять пішохода чи велосипедиста видимим для транспорту за 6-7 кілометрів, - каже активіст "Дітей підземелля" Юрій Журавель. - Придбавши цей браслет, ви станете повноправним членом спільноти "Діти підземелля" і матимете такий собі флаєр, що даватиме знижки на всі заходи, організовані учасниками Спільноти однодумців (фестиваль "Art Jazz Cooperation" та джазові вечірки, етновечірки від "Етнограунду", фотовиставки та фотоконкурси, театральні постановки, соціальні акції, фестиваль екстремальних видів спорту тощо).

У Рівному на велодень з "От вінта" зібралось кілька тисяч велосипедистів

Символом "Дітей підземелля" став малюк:

- Дитина з пустишкою — це підтвердження нашого гасла "Менше слів, більше діла". В руках у нього — доросла лопата, що означає серйозність намірів, а на ногах — домашні капці, як символ дому, рідного міста, - пояснює Юрій Журавель.

Загалом "Діти підземелля" об’єднали творчих рівнян – представників різних галузей мистецтва, освіти, журналістики, медицини та бізнесу — заради того, щоб зробити Рівне культурним осередком, реалізувати сміливі мистецькі, соціальні, освітні, екологічні, спортивні задуми. А також, аби створити позитивний "піар" місту на всеукраїнському рівні.





На правах реклами