Ми у Facebook
05.06.2012, 12:48

Олександр Харват презентує фотовиставку про Волинь

У середу, 6 червня, відбудеться презентація виставки та фотоальбомів "150 святинь Великої Волині", "Шляхами Великої Волині" авторського проекту Олександра Харвата.
Виставка складається з 50 робіт, надрукованих у великому форматі, та ілюструє частину сюжетів з альбомів. З нагоди п’ятирічної видавничої діяльності у експозиції також представлені книги автора.

На гостей заходу очікує культурна програма та фуршет.

Презентація відбудеться у готелі "Мир" (м.Рівне, вул.Міцкевича 32). Початок о 12.00.

Виставка діятиме з 6 до 29 червня.



"150 святинь Великої Волині"
В альбомі представлено понад 150 рухомих пам’яток культурної спадщини з території Великої Волині, що знаходяться в експозиціях музеїв, запасниках, храмах, приватних колекціях. Читачі зможуть ознайомитись із кращими зразками іконопису, живопису, скульптури, декоративно-ужиткового мистецтва та стародруків від XII до XX ст.

"Шляхами Великої Волині"
В альбомі представлено понад 250 фотографій найбільш відомих пам’яток архітектури та мальовничих куточків природи, що знаходяться на історичних теренах Великої Волині (Волинська, Львівська, Тернопільська, Рівненська, Хмельницька та Житомирська області України).

Робота над проектом тривала понад 2 роки. Співавтори – Віктор Луц (зав. художнім відділом Рівненського обласного краєзнавчого музею), Микола Бендюк (мистецтвознавець, історик, краєзнавець).





На правах реклами