Ми у Facebook
05.06.2012, 14:39

У Мелітополі міліціонер застрелився у туалеті

Молодий співробітник наклав на себе руки прямо під час чергування.
У Мелітополі Запорізької області застрелився з табельної зброї 27-річний помічник оперативного чергового штабу лінійного відділення міліції залізничної станції "Мелітополь" Придніпровської залізниці, повідомляє TCH.ua.

Як повідомила прес-секретар прокурора Запорізької області Маріанна Піскунова, повідомлення про суїцид, скоєний 27-річним старшим сержантом внутрішніх справ, надійшло в міський відділ міліції від оперативного чергового на ст.Мелітополь 4 червня о 0.30.

"Встановлено, що 27-річний старший сержант внутрішніх справ, який працював помічником оперативного чергового штабу лінійного відділення міліції залізничної станції "Мелітополь" Придніпровської залізниці, застрелився з табельної зброї під час чергування 3 червня близько 23.30 в туалетній кімнаті", - розповіла прес-секретар прокурора області. Вона також зазначила, що міліціонер працював в органах МВС з 2006 року, проживав у Мелітополі, не одружений.

"На місце події виїжджав Запорізький транспортний прокурор, оперативна група міліції. За фактом суїциду транспортна прокуратура Запорізької області проводить перевірку. Справа перебуває на контролі прокуратури Запорізької області", - розповіла Піскунова.





На правах реклами