Ми у Facebook
07.06.2012, 16:05

У Рівному провели майстер-клас "Бібліотечний Майdан’S"

Початок шкільних канікул у Рівному ознаменувався проведенням у Державній обласній бібліотеці для юнацтва майстер-класу з хіп-хопу "Бібліотечний Майdан’S" за участю хореографа Ольги Ковбарь та вихованців музичної школи №2.
Розпочали захід вихованці музичної школи цікавою танцювальною композицією з елементами хіп-хопу.

Як розповіла пані Ольга, хіп-хоп − це окремий напрям танцювального мистецтва, де немає чітких правил і обмежень. Він виник у 80-х рр. ХХ ст. в США. Особливістю цього танцю є те, що він складається з різких рухів, так званих катчів – нахилів вперед-назад. Важливу роль у ньому відіграють не стільки рухи, скільки акторські дані танцюриста, головною метою якого є привернення уваги глядача та завоювання його симпатії. Незважаючи на те, що танцювати хіп-хоп можна і під суворий ганста-реп, сам танець дуже позитивний.

Як повідомила Світлана Патрикей з Рівненської державної обласної бібліотеки для юнацтва, усі учасники майстер-класу мали можливість вивчити танцювальну композицію з хіп-хопу, яка проходила в два етапи. Перший полягав у розучуванні танцювальних рухів, а другий - у їх повторенні під музику.

У "Бібліотечному Майdан’Si" взяли участь учні літніх таборів ЗОШ №18 та ЗОШ №9. Майстер-клас настільки захопив присутніх, що до нього активно долучилися не лише присутні діти, а й дорослі.

Наприкінці заходу його організатори пообіцяли дітям, що поклали початок добрій традиції влаштовувати постійно такі дійства у стінах молодіжної книгозбірні.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Рівному в бібліотеці танцюватимуть хіп-хоп





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ