Ми у Facebook
07.06.2012, 17:23

На Рівненщині з’явилися перші учасники програми "Доступне житло"

Перших двох потенційних позичальників кредитуватиме "Укргазбанк". Вони вже подали документи в банк, аби придбати квартири в Рівному та Костополі. Їм нададуть кредит на 15 років під 16%. Щоправда, вони сплачуватие муть лише 3%, а 13% їм компенсуватиме держава.
За державною програмою "Доступне житло" кредитувати рівнян погодилися ще два банки. До "Укргазбанку", "Ощадбанку", банку "Фінанси та кредит" приєдналися ще "Укрексімбанк" та "ВТБ-банк".

Про це OGO.ua повідомили з прес-служба Рівненської облдержадміністрації.

Тим часом, внесено зміни в умови отримання дешевої іпотеки. Купити "доступне житло" тепер зможуть і рівняни, які не перебували на квартирному обліку. Крім того, потенційним покупцям пропонуватимуть вільні квартири в будинках, зданих в експлуатацію у 2010-2011 роках. Головна вимога до квартир, придбання яких здешевлюватимуть бюджетним коштом, — вартість і площа мають відповідати вимогам програми "Доступне житло".

Як уже повідомлялося, щоб укласти договір, всі бажаючі можуть звертатися у регіональне управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, що на вулиці Клима Савура, 14. Отримати фахові консультації можна за номером телефону 63-43-10 або ж звернувшись на "гарячу телефонну лінію" в облдержадміністрації за номером 69-53-03.

Окрім того, краяни, які зацікавилися новою іпотечною програмою, але мають питання щодо її реалізації, можуть знайти відповіді за адресою Тож краяни, які зацікавилися новою іпотечною програмою, але мають питання щодо її реалізації, можуть знайти відповіді за адресою http://minregion.gov.ua/index.php?option=com_k2&view=item&id=2054&lang=uk.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
На Рівненщині кредити на "Доступне житло" видаватимуть три банки
Дешеву іпотеку запустять вже наступного тижня
Азаров пообіцяв доступне житло для сімей з доходом 5 тисяч гривень





На правах реклами