Ми у Facebook
08.06.2012, 15:07

У Рівному підтвердили крах фінансової піраміди "МММ-2011"

Як заявив представник фінансової піраміди "МММ-2011" у місті Рівному Богдан К., проект офіційно припинив своє існування, виплати не здійснюються, а віднині – він уже не представник "МММ", повідомили з Прес-служби Рівненської обласної організації Української Народної Партії.
– Усі подробиці шукайте на сайті проекту "МММ-2011", мені не дзвоніть, бо я вже не маю до структури "МММ" ніякого відношення. Відповідь на те, чому не виплачуються кошти мені не задавайте, бо юридично я нічого нікому не обіцяв. Усі претензії – до організаторів соціальної мережі, у якій люди один одному позичали гроші, – заявив колишній керівник Рівненського представництва "МММ-2011".

Зайшовши на головну сторінку сайту фінансової піраміди (http://mmmukraina.com/) в розділ "новини" ми не побачили ніяких пояснень відносно припинення виплат у системі та закриття офісу "МММ" як у Рівному (вул. Котляревського), так і по всій Україні.

Натомість на сайті фігурувала інформація про арешт Сергія Мавроді: "Суд на 5 діб заарештував Сергія Мавроді. На даний момент вводиться стан “Спокою”, який передбачений пунктом правил №22" (В случае возникновения крупномасштабной паники может быть введён режим СПОКОЙСТВИЕ. Выплаты на период действия режима приостанавливаются).

Нагадаємо, за повідомленнями ТСН, з 28 травня у всіх філіях фінансової піраміди "МММ-2011" припинені виплати вкладів". Усі готівкові гроші, що знаходяться в офісах представництв "МММ-2011", в терміновому порядку були вивезені в невідомому напрямку.

У всіх філіях фінансової піраміди "МММ-2011", заснованої Сергієм Мавроді, повністю припинені виплати вкладів. Як повідомляють десятники і сотники даної піраміди, надійшло розпорядження про повне припинення виплат як виграшів, так і внесків учасників даної піраміди.

Нагадаємо, 5 червня один з ошуканих вкладників піраміди "МММ-2011" в Сочі (РФ) вистрибнув з вікна 9 поверху і розбився на смерть. Приїхавши на місце події, лікарі швидкої допомоги постраждалому нічим вже не змогли допомогти. Медики констатували миттєву смерть. У загиблого залишилася маленька дитина.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Мавроді вже розгорнув фінансову піраміду "МММ-2011" у Рівному
За участь у фінансовій піраміді "МММ-2011" хочуть ввести кримінальну відповідальність
Що буде після МММ-2011?





На правах реклами