Ми у Facebook
09.06.2012, 18:10

Володимир Хомко – VIP-гість зустрічі Німеччина - Португалія

Сьогодні, 9 червня, у Львові на місцевій "Арені-Львів" відбудеться перший з трьох запланованих в цьому місті матчів у рамках ЄВРО-2012. Серед VIP-гостей, які запрошені на цю зустріч, є й мер Рівного Володимир Хомко, якого особистого запросив до Львова його львівський колега Андрій Садовий.
Кореспондент нашого видання зустрів Володимира Хомка на виході з приміщення львівської Ратуші й одразу запитав його про перші враження від відвідування Львова під час футбольного європейського чемпіонату.

- Все просто чудово! - сказав [b]міський голова Рівного Володимир Хомко. - Сподіваюся, що колись і в Рівному ми дочекаємося того, що зараз діється тут, у Львові. Це просто супер! Атмосфера, яку неможливо передати словами! Її потрібно відчути і побачити на власні очі.



Окрім Володимира Хомка до Львова на цю зустріч прибули також мер Івано-Франківська Віктор Анушкевічус, мер Тернополя Сергій Надал, перший заступник президента міста Люблін Станіслав Каліновські, депутат німецького Бундестагу Карл-Георг Веллман та надзвичайні та повноважні посли Португалії і Німеччини в Україні Ганс-Юрген Гаймзьот та Маріо Жезуш душ Сантуш.

Інші статті до теми:
Львів перед матчем Німеччина - Португалія
Львів перед матчем Німеччина-Португалія: більше фото
Центральна фан-зона України у Києві вже розпочала свою роботу
У Рівному таки буде фан-зона до ЄВРО





На правах реклами