Фірташ відкрив на "Рівнеазоті" нову установку з виробництва електроенергії [+Фото]

Більше фото з візиту Дмитра Фірташа у фотогалереї
— Раніше підприємство мало цілісну і збалансовану схему роботи, — розповів голова правління ПАТ "Рівнеазот" Михайла Заблуда. — Однак після зупинки, приватизації та відновлення виробництва баланс було змінено. Мали надлишок пари. Запуск такої установки дозволив вирішити цю проблему та збалансувати виробничий цикл.

Більше фото з візиту Дмитра Фірташа у фотогалереї
Відкривати нову установку приїхав особисто голова ради директорів Group DF Дмитро Фірташ.
— За останніх три роки на підприємстві реалізували низку технічних нововведень, — розповів Дмитро Фірташ. — Ми запустили безкомпресорну схему подачі газу на підприємство, новий агрегат з виробництва слабкої азотної кислоти, та установку з виробництва електрики із залишків водяної пари.

За словами Дмитра Фірташа, плани розвитку "Рівнеазоту" розроблені і узгоджені материнською компанією OSTHEM, яка об'єднує усі підприємства азотної хімії холдингу Group DF. Так у 2012 у розвиток "Рівнеазоту" буде інвестовано 34,9 мільйона доларів.

Більше фото з візиту Дмитра Фірташа у фотогалереї

Перший весняний мед: коли збирають і чому він найкорисніший

З настанням весни природа прокидається, і разом із нею починається новий бджолиний сезон. Саме у квітні-травні пасічники збирають перший мед — так званий «весняний» або «первак».
переглядів: 720
Взуття для походів: як правильно обрати і чому це має значення в горах

Гірський похід — це не просто свіже повітря і пейзажі. Це випробування на витривалість, планування і правильний вибір спорядження. Однією з ключових речей у кожному маршруті є взуття. Саме воно відповідає за вашу стабільність, безпеку та комфорт протягом усього шляху.
переглядів: 147
Смачне на вечерю: печеня по-домашньому

Ця страва — справжня кулінарна класика, яка здатна створити атмосферу затишку навіть у будень. Готується просто, а смак — знайомий з дитинства.
переглядів: 265
Як приготувати ідеальне ризотто: ключові поради для ідеальної текстури

Ризотто — страва, яка на перший погляд здається простою, але насправді потребує точності та уважності. Один необережний крок — і замість ніжної кремової текстури ви отримаєте розварену кашу або пересушений рис. Втім, є простий спосіб, що допоможе уникнути помилки та досягти бажаного результату.
переглядів: 756
Мошки атакують: що робити, щоб уникнути укусів та алергії

Ось дочекалися тепла та плануємо купу справ з роботи та відпочинку на свіжому повітрі, на це сподіваються також і перші представники кровососів — мошки.
переглядів: 373