Ми у Facebook
11.06.2012, 17:09

У Туреччині землетрус налякав туристів

Землетрус магнітудою 6 балів стався в Середземному морі біля узбережжя Туреччини.
Жертв немає, є постраждалі, які отримали травми, переважно коли в паніці вистрибували з вікон і балконів.

Підземний поштовх зареєстрований біля курортної провінції Мугла і спочатку оцінений сейсмологічною обсерваторією Босфорського університету як землетрус магнітудою 6,1.

Епіцентр знаходився на глибині 19,6 кілометра, поштовхи тривали близько 30 секунд і викликали паніку. Багато мешканців поспіхом покинули будинки. У ряді готелів Анталії і Мугла були евакуйовані туристи.

За даними адміністрацій провінцій Мугла і Анталья, а також департаменту з надзвичайних ситуацій Туреччини, жертв у результаті землетрусу немає.

Як повідомив журналістам глава департаменту охорони здоров'я провінції Мугла Джихан Текін, 59 осіб після землетрусу звернулися по медичну допомогу, в т.ч. 54 в курортному місті Фетхіє. Шестеро людей, за його словами, отримали травми після того, як вистрибнули з вікон і балконів, у тому числі один - тяжкі, двоє госпіталізовані з серцевим нападом.

За даними турецьких електронних ЗМІ, в результаті землетрусу в ряді будинків у провінції Мугла, переважно в сільській місцевості, утворилися тріщини.





На правах реклами