Ми у Facebook
14.06.2012, 09:07

Танцювати до ранку у Рівному заборонили, а дивитися футбол — дозволили

Нічні розваги у Рівному потрапили у немилість. Члени міськвиконкому обмежили час роботи одразу двом нічним клубам.
Санітарні та кримінальні чинники стали на заваді й продовженню часу роботи нічних клубів Рівного. Нічному клубу “Лагуна” просто не продовжили час роботи до 6 ранку. Заклад хотів працювати довше до 1 вересня. А диско-бару “Октант” час роботи і взагалі скоротили.

— Лише за п’ять місяців цього року надійшло 43 повідомлення про злочини, вчинені у закладі та поблизу, — зауважив начальник Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області Петро ЄЗГОР. — Серед них 17 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 10 випадків хуліганства, 2 випадки навмисного пошкодження майна, 1 випадок вилучення зброї та 13 випадків крадіжок.

На дискотеці в Рівному охорона побила сімох рівнян, шестеро з яких дівчата [+Відео]

Цифр та фактів виявилося достатньо, аби члени виконкому пішли на поступки правоохоронцям. Раніше заклад працював щодня до 2 години, а у вихідні дні та свята — до 4 години. Нині ж виконком вирішив обмежити час роботи диско-бару до 2 години ночі.

Футбольним уболівальникам, які спостерігають за перебігом матчів у пивному барі "Хобі паб-бар музей пива" на вул. Соборній, 264 пощастило. На їх прохання режим роботи закладу продовжили до 24.00 на час проведення чемпіонату з футболу "Євро-2012".

“Наїзд” на “Лагуну” і “Октант”

— Це до липня? — поцікавився хтось із членів виконкому.

— 1 липня — фінал: Україна — Росія, — прокосультував Ігор Остапенко. Зал засідань заповнив щирий сміх.

— А що? Цікаво буде подивитись, як наші виграватимуть, — знайшовся із відповіддю чиновник.





На правах реклами