Ми у Facebook
15.06.2012, 16:07

У Рівному відбулося тренування з прийому мобілізаційного ресурсу

У 55-му окремому лінійно-вузловому полку зв’язку 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України завершується тиждень мобілізаційної готовності.
Протягом цього часу посадові особи військової частини уточнювали та удосконалювали документи мобілізаційного спрямування з метою підвищення готовності до виконання завдань за призначенням.

– На початку тижня ми працювали з особистою документацією та проводили заняття з мобілізаційної підготовки безпосередньо у військовій частині, – зазначив заступник начальника штабу 55-го окремого лінійно-вузлового полку зв’язку з мобілізаційної роботи майор Василь Гонтаренко. – Продовжили роботу у Рівненському об’єднаному міському військовому комісаріаті, де вивчали необхідні документи щодо військовозобов’язаних і техніки, які приписані на доукомплектування нашої частини.

Офіцер наголосив, що ця робота проводиться з метою підвищення якості мобілізаційного ресурсу.

У рамках тижня мобілізаційної готовності на базі 55-го окремого лінійно-вузлового полку зв’язку відбулося розгортання пункту прийому мобілізаційних ресурсів та тренування його адміністрації.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини