Ми у Facebook
17.06.2012, 11:02

У Рівному проходить кубок України з танців на візках [+Фото]

16 червня у Рівному стартував Відкритий кубок України зі спортивних танців на візках. За перемогу в турнірі змагаються танцівники з України, Росії та Ізраїлю. Також в рамках турніру відбудуться відкриті змагання зі спортивного танцю "Rivne Open 2012".
Такі змагання проходять в Україні вперше. За словами голови оргкомітету змагань, начальника Обласний центру з фізичної культури і спорту інвалідів “Інваспорт” Віктора КУЧЕРА, у перспективі претендують на статус міжнародних, адже вже цьогоріч серед учасників є пари із Росії та Ізраїлю. Рівненщину представлятимуть п’ять пар. Загалом учасниками Відкритого кубка України зі спортивних танців на візках стане майже 40 пар.



Більше фото в фотогалереї

- Вірю, що такий турнір – стане гарним прикладом для наших колег, - зауважив Віктор Кучер. – Тому бажаю спортсменам нових перемог та досягнень. Зокрема й у нашому турнірі.



- Участь у цьому турнірі – це вже перемога, - привітав учасників змагань заступник голови Рівненської ОДА Олексій Губанов. – Як би я вмів танцювати, то залюбки приєднався до змагань.




Більше фото в фотогалереї

Глядачами турніру можуть стати усі охочі, адже він проходить у ТРЦ "Екватор" з 15 по 18 червня. Паралельно відбуваються і змагання зі спортивного танцю "Rivne Open 2012", де беруть участь рівненські танцівники різного віку та вправності.





Більше фото в фотогалереї





На правах реклами