Ми у Facebook
22.06.2012, 10:41

У Рівному відкрилась виставка фотографів-початківців [+Фото]

Перший професійний екзамен задали 14 молодих художників Рівного. Випускники весняної та літньої школи Олександра Харвата відкрили фотовиставку кращих робіт.
За словами керівника фотошколи, фотохудожника та видавця Олександра Харвата, з кожним роком фотомистецтво опановує все більше жінок. Так і серед учнів фотошколи - з кожним випуском все більше представниць прекрасної статі.

Фоторепортаж з відкриття виставки

— Між собою жінок фотографів називають фотографинями. І це залужено. Адже жінки по-особливому відчувають художність фото і по-іншому його передають. Сподіваюсь багато сьогоднішніх випускників стануть успішними митцями, — наголосив Олександр Харват.

За час навчання фотографи-початківці опановували теорію та практику фотомистецтва. Вчились знімати в студії, на природі та масових культурних заходах.

Виставка для усіх 14 молодих фотомайстрів стала першим серйозним екзаменом.


Фоторепортаж з відкриття виставки

— Колись побачив аналогічну виставку і загорівся бажанням також стати фотографом, — зізнався 13-річний учасник фотовиставки Лев Коримич. — Здобуті під час навчання вже потихеньку застосовую на практиці.

Серед світлин на фото — портрети, пейзажі та натюрморти. Переглянути їх можна в фотогалереї "У фарватері істин" на третьому поверсі ТЦ "Злата плаза". Виставка триватиме до 20 липня.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ