Ми у Facebook
26.06.2012, 10:25

Рівненські експерти назвали причину обвалу 5-поверхівки у Луцьку

Попередньою причиною руйнації 5-поверхівки на вулиці Рівненській у Луцьку, внаслідок якої загинули дві людини і одна травмована, є втрата несучої здатності міжвіконного простінка першого поверху.
Про це йдеться у попередніх висновках експертів Рівненського національного університету водного господарства та природокористування, – повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міськради.

"Руйнування частини будинку викликано втратою несучої здатності міжвіконного простінка першого поверху (на це вказує характер і порядок падіння конструкцій)", – йдеться в документі.

На підставі висновків Луцький міський голова Микола Романюк доручив розпочати роботи з укріплення міжвіконних простінків зовнішньої несучої стіни першого поверху будинку, щоб запобігти аварійній ситуації в інших частинах будинку.

Нагадаємо, на запрошення керівництва міста у Луцьку побували експерти з рівненського Національного університету водного господарства та природокористування – доцент кафедри інженерних конструкцій Олександр Борисюк та старший викладач кафедри автомобільних доріг, основ та фундаментів Георгій Федорчук. Їх запросили виявити причину руйнації в житловому будинку у Луцьку.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Луцьку обвалилася 5-поверхівка. Є жертви [+Фото]
Зруйнований у Луцьку будинок вібрує — люди бояться ночувати
У Рівному обвалилась частина багатоповерхівки [+Відео]





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ