Ми у Facebook
30.06.2012, 12:27

Змагання з греблі на байдарках відбулись у Рівному [+Відео]

Майже сім десятків учнів з дитячо-юнацьких спортивних шкіл області з'їхались до Рівного задля того, щоб позмагатись у греблі на байдарках та каное. Протягом двох днів вони боролись між собою, щоб вибороти путівки на Кубок України. Юні спортсмени віком від 12 до 16 років змагались дуже по-дорослому.
Дев’ятикласниця Ольга Самолюк за чотири роки, незважаючи на труднощі, здобула численні перемоги та титули. На змагання приїхала з Дубна і сподівається показати тут найкращий результат.

А Василь Булавський прийшов повболівати за свого сина, якому хоч тільки 12 років, але вже спромігся показати стабільно високі результати. Батьківська підтримка на змаганнях — справа потрібна, адже завжди допомагає та додає сил юним спортсменам.

Змагання "Стрімкі човни" відбулися у два тури. Спершу спортсмени змагалися в греблі на дистанцію тисячу метрів, наступного дня – на 500 та 200 метрів. Всього поборотися приїхало 65 учасників із Березного, Дубна та Млинова. Спортсмени з останнього стали кращими у греблі на каное, а от байдарочники із Рівного вибороли найбільше призових місць у своїх дисциплінах.

Після змагань усіх переможців нагородили пам’ятними медалями та почесними грамотами. А вже за місяць відбудеться наступний етап кубка України з греблі на байдарках та каное серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл.








На правах реклами