Ми у Facebook
03.07.2012, 12:05

Сергій Луценко: "Віктор Матчук не сховався за депутатську недоторканність"

Брат Юрія Луценка – Сергій, який є наступним у списку НУНС, дізнався про рішення Віктора Матчука скласти з себе депутатські повноваження з повідомлень ЗМІ.
- З Віктором Матчуком я знайомий дуже давно. Ще колись на Рівненському радіозаводі керували сусідніми підрозділами, - розповів Сергій Луценко. - У нас нормальні дружні стосунки. Однак про рішенння Віктора Йосиповича скласти депутатські повноваження я дізнався щойно, з повідомлень ЗМІ.

- Думаю, Віктор Матчук зробив те, що мав зробити, - каже Сергій Луценко. - Я поважаю його рішення ще й з огляду на те, що в нього зараз непроста ситуація на Рівненщині і з сімейним бізнесом, і з бізнесом його друзів. Але він не сховався за депутатську недоторканність, а вчинив так, як підказувало йому його сумління.

Стосовно депутатства у Верховній Раді Сергій Луценко висловив свою думку:
- Щодо мене особисто, то я ще й не думав про своє депутатство. Завтра у мене запланована зустріч із братом у в’язниці. Очікуємо результатів з Європейського суду. Це зараз те, чим зайнята моя голова. А щодо депутатства, то я добре знаю бюрократію Верховної Ради. Навіть якщо я стану народним депутатом, то це станеться на кілька тижнів десь у вересні.

- Використати свій депутатський мандат я зможу на користь об’єднаної опозиції, для захисту результатів виборів на Рівненщині. Але про це ми вже радитимемось із колегами, - сказав Сергій Луценко.

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
Віктор Матчук склав з себе депутатські повноваження [ОНОВЛЕНО]





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ