Ми у Facebook
03.07.2012, 15:31

У жахливій дорожній аварії загинуло четверо людей, ще шестеро отримали травми

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася 3 липня, близько 4-ї години ранку, на 440 км автодороги Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка. Тут зіткнулося jдразу три автомобілі: ВАЗ-21150, MERCEDES-BENZ VITO та FORD FOCUS C-MAX. Після зіткнення ВАЗ з’їхав у кювет та загорівся.
Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів автомобіля ВАЗ (жінка та хлопчик віком приблизно трьох років) загинули на місці пригоди.

Про це OGO.ua повідомили з прес-служби Управління ДАІ МВС України.

Ще один пасажир автомобіля ВАЗ, один пасажир автомобіля FORD та п’ятеро пасажирів автомобіля MERCEDES отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості, з якими були госпіталізовані до лікарні. Серед травмованих було п’ятеро дітей віком від 3 до 12 років. Пізніше медики повідомили, що незважаючи на всі зусилля, врятувати життя 5-річному хлопчику не вдалося.

За фактом ДТП триває розслідування.

Державтоінспекція України звертається до водіїв: у період літнього сезону, в зв’язку з тим, що багато людей їдуть на відпочинок на власному транспорті, на автодорогах значно зростає концентрація транспорту. Рух у суцільному потоці вимагає від водія неабиякої уважності та обережності, і безумовного дотримання ПДР.

Поради рівненських ДАІшників: Як керувати автомобілем у спеку





На правах реклами