Ми у Facebook
08.07.2012, 16:24

За викрадення велосипедів рівненчанина засудили до чотирьох років тюрми

Велосипедному крадієві призначено покарання - чотири роки і два місяці позбавлення волі.
Раніше судимий 50-річний Володимир, житель села Опарипси Радивилівського району, прогулюючись у вечірню пору доби вулицями Радивилова, побачив в одному із господарств велосипед. Скориставшись відсутністю власника, впевнено осідлав двоколісного та й поїхав. Аби не викликати підозру, викрадену річ перепродав у місто Броди Львівської області за 250 гривень.

Апетит до крадіжок чужого транспорту у чоловіка зростав, адже незабаром йому знову впав у вічі чужий велосипед. Реалізувавши намір викрасти і його, чолов’яга спокійно зник з місця події разом із трофеєм. Транспортний засіб злодій сховав у хліві свого господарства, щоб не побачила дружина. Довго поїздками не насолоджувався — сто гривень у кишеню, і знову відправив викрадений велосипед за межі області.

У результаті крадіжок потерпілим було завдано матеріального збитку на суму близько тисячі гривень кожному.

Слідчим відділом стосовно Володимира було порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, скоєна повторно). Радивилівський районний суд, приєднавши частково не відбуте покарання за попереднім вироком суду, "велосипедному крадієві" призначив остаточне покарання у вигляді чотирьох років та двох місяців позбавлення волі.






На правах реклами