Ми у Facebook
12.07.2012, 09:20

Рівненський McDonald's показав секрети своєї кухні [+Фото]

За день до офіційного відкриття рівненський ресторан мережі McDonald's влаштував екскурсію для журналістів. Після відкриття закладу екскурсії "Відкриті двері" стануть доступними для всіх охочих. Під час відвідин можна побачити секрети та технологію виготовлення відомих страв ресторану.

Рівненський McDonald's - 72-й заклад компанії
на українському ринку. З усіх сусідніх з Рівненщиною областей ресторани є лише у Львові та Житомирі. В інших містах-сусідах вони можуть з'явитися лише у перспективі. За словами директора рівненського ресторану Максима Ревкача, зараз у рівненському McDonald's працюватимуть 60 рівнян. Більшість із них проходили стажування у Житомирі та Вінниці.



Оплачуватимуть роботу новим працівникам компанії погодинно – 13 гривень за годину. А за планом керівництва McDonald's попрацювати доведеться чимало.



- Щодня ресторан планує обслуговувати до трьох тисяч рівнян. Воно й недивно - адже одночасно в ресторані можуть обідати до 140 людей, - зауважив Максим Ревкач.



Більше фото в фотогалереї

А вся технологія розроблена й обкатана в інших країнах. Наприклад, від моменту приготування до видачі клієнту сендвічі можуть постояти не більше 10 хвилин. Власне, оперативність та єдині стандарти відображаються не тільки в обслуговуванні, а й у роботі кухні та приготуванні страв. Більшість складників виробляються на спеціалізованих українських та польських підприємствах. А рівень корисних речовин та якість суворо контролюють.



Зараз тривають останні приготування. Адже офіційне відкриття за участю керівників міста та області відбудеться вже сьогодні, 12 липня.



Більше фото в фотогалереї





На правах реклами