Ми у Facebook
17.07.2012, 13:23

Зірки київського "Динамо" завітали до Кузнецовська [+Фото]

У Кузнецовську завершився традиційний Міжнародний турнір з міні-футболу на Кубок паливної компанії "Росатому" "ТВЕЛ" та ДП НАЕК "Енергоатом", переможцем якого стала команда Рівненської АЕС. Завітали на турнір і почесні гості — ветерани київського "Динамо" 80-90-х років, які провели товариську гру з ветеранами кузнецовського "Ізотопа".
Участь у міні-футбольних змаганнях взяли команди Рівненської, Хмельницької, Запорізької та Южно-Української АЕС, Східного гірничо-збагачувального комбінату (м. Жовті Води), а також ВАТ "Машинобудівельний завод" (м.Електросталь, Росія) та ВАТ "Чепецький механічний завод" (м.Глазов, Росія).



Рівненські атомники, не програвши у ході турніру жодної гри, втретє стали володарями престижної нагроди.

Більше фото — у нашій фотогалереї



У фінальному матчі їм протистояла команда Южно-Української АЕС. Гра виявилася дуже напруженою і завершилася внічию 1:1. Долю переможця змагань визначала "лотерея" — серія післяматчевих пенальті, де вправнішими виявились саме кузнецовці.



Згодом молодь поступилася місцем на полі досвідченим професіоналам — ветеранам київського "Динамо" та кузнецовського "Ізотопа". Кияни, що приїжджають у місто атомників уже не вперше, привезли зірковий склад.



Кузнецовці та гості міста змогли побачити у грі таких відомих майстрів шкіряного м'яча, як Володимир Бессонов, Віктор Хлус, Іван Яремчук, Олег Саленко, Віктор Леоненко, Сергій Ковалець, Владислав Ващук, Юрій Дмитрулін, Сергій Федоров та інші.



Гра відбувалася за переваги динамівців, які з роками не втратили футбольної майстерності та витонченої техніки. Щоправда, у підсумку, як частенько трапляється у товариських іграх, перемогла дружба — нічия 5:5.

Більше фото — у нашій фотогалереї



Після гри зірки "Динамо" роздавали усім бажаючим автографи й фотографувалися з уболівальниками.



До слова, перед грою київські гості завітали до дітей з Рівненського обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів.


Динамівці подарували дітям великий музичний центр та телевізор, а представники РАЕС пообіцяли додати до подарунків ще й комп'ютер.



Більше фото — у нашій фотогалереї

ІНШІ СТАТТІ ДО ТЕМИ:
У Рівному зустрічали футболістів "Динамо" (Київ)
Футболісти "Динамо" поверталися додому після гри з "Волинню" також через Рівне





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ