Ми у Facebook
23.07.2012, 11:07

Рівненська студентка сама висунула себе на звання "Зірка Рівного-2012"

Поки інтернет-користувачі обговорюють претендентів на звання “Зірка Рівного-2012”, серед яких на порталі OGO.ua відбувається інтернет-голосування, ми вирішили ближче познайомити вас із учасницею, яка відрізняється від решти номінантів тим, що висунула себе на звання “Зірки Рівного”... сама!
Сміливицю звати Олена Кравчук. Вона - студентка факультету дизайну Київського національного університету культури і мистецтв і факультету екології Національного університету водного господарства та природокористування.

Олена створює колекції одягу. Перемагала з ними на багатьох конкурсах — і місцевих, і всеукраїнських. Приміром, торік виборола першість у конкурсі "Створи свій успішний бренд за 90 днів", який проводив відомий український дизайнер одягу Андре Тан. “Це дало мені можливість безкоштовно навчатись у Akademy style&design by Andre TAN”, — пишається студентка.

А перемога у всеукраїнському конкурсі "Кращий студент-дизайнер України" принесла рівнянці сертифікат на асистування відомому дизайнеру Анастасії Івановій до підготовки колекції і показу на Ukrainian Fashion Week.

- Про рейтинг “Зірка Рівного” я дізналась на порталі OGO.ua, — зізналась Олена Кравчук. — Прочитала, що потрібно представити свої досягнення за останній рік. За цей період у мене їх було чимало, тому вирішила використати свій шанс. Зібрала статті і фото про себе, записала на диск — і подала в міське управління сім’ї та молоді. А днями — побачила себе вже в числі претендентів на перемогу!

Оберіть "Зірку Рівного-2012"! [ОПИТУВАННЯ]

Амбітна рівненська студентка-дизайнер — постійна учасниця різноманітних молодіжних проектів. Цієї зими, приміром, закінчила Школу універсального журналіста Видавничого дому “ОГО” і телерадіокомпанії “Рівне 1”. А у листопаді минулого року увійшла до числа фіналістів Першого обласного рейтингу “ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини”!

Олена Кравчук отримує нагороду як фіналістка рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини"
Олена Кравчук отримує нагороду як фіналістка рейтингу "ТОП-20: найуспішніші студенти Рівненщини"


Чи пощастить Олені Кравчук стати однією з “Зірок Рівного-2012” - побачимо вже зовсім незабаром, у серпні. А поки що всі бажаючі мають змогу підтримати і Олену, і інших претендентів своїми голосами — взявши участь у інтернет-голосуванні на нашому порталі!

Голосувати за "Зірку Рівного-2012"

Нагадаємо, що голосування за "Зірок Рівного-2012" розпочалось 18 липня і триватиме до 3 серпня. А 20 серпня фотографії 21 переможця з’являться на рівненських сіті-лайтах. Їхні імена, звісно, опублікуємо й на порталі OGO.ua!

Зірка Рівного - 2012: номінанти

Переможців рейтингу загалом буде 21. Це — представники галузей фізичної культури та спорту, освіти і науки, культури та мистецтва, активної молоді Рівного. Обиратимуть їх з допомогою місцевих засобів масової інформації. Їх (у тому числі й нашу редакцію) міська влада залучила до проведення рейтингу як співорганізаторів.

За підсумками обговорення (хтось проведе його всередині редакції, а хтось, як, приміром, ми, залучить до нього усіх бажаючих!), редакції передадуть до міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту заповнені рейтингові листи. Узагальнивши їх, в управлінні й назвуть імена 21 “Зірки Рівного”.

Голосувати за "Зірку Рівного-2012"

Торік у інтернет-голосуванні за звання "Зірка Рівного-2011" на порталі OGO.ua найбільше переглядів, а відповідно і голосів, набрала Анна Кравчук, модель Агентства моделей ARTmodels, фіналістка Найбільшого міського конкурсу краси "Перлина Рівного-2010”, переможниця Національного конкурсу краси "Міс Україна-Захід-2010”, учасниця Національного конкурсу краси "Міс Україна-2011". Друге місце, згідно з результатами інтернет-голосування у Фотогалереї OGO.ua, торік посіла Марія Злата, естрадна виконавиця, викладач Школи моделей ARTmodels, переможниця багатьох вокальних конкурсів і фестивалів всеукраїнського та міжнародного рівня. А третє місце у 2011 році виборов цілий колектив - Народний вокально-естрадний гурт "Лісова пісня".

В інтернет-голосуванні "Зірка Рівного 2011" перемогла модель

Отож, беріть участь у інтернет-голосуванні — і слідкуйте за свіжими новинами про підведення підсумків рейтингу “Зірка Рівного-2012”!

Голосувати за "Зірку Рівного-2012"





На правах реклами