Ми у Facebook
24.07.2012, 07:22

На Рівненщині відбудеться табір "Молодіжна ватра - 2012"

На початку серпня уся активна молодь Рівненщини збереться у с. Хотинь, де відбудеться табір "Молодіжна ватра - 2012". Тут можна буде активно відпочити, а також дізнатися багато чого нового та цікавого.
Змінити стан справ у країні набагато легше, коли люди роблять щось спільно, а не поодинці. Саме з такою метою, активізувати спільні дії активної молоді Рівненщини й Західної України, Рівненська ФРІ вирішила провести табір "Молодіжна ватра - 2012".

- Ми прагнемо підвищити активність української молоді, - говорить один з організаторів табору, представник Рівненської ФРІ Віталій Примак. – Саме тому запрошуємо долучитися до табору тих, хто активний, прагне діяти та досягати позитивних змін в українській державі.

Як зазначають організатори, на учасників табору очікує цікаве й корисне спілкування з неординарними людьми з усієї країни.

- Спеціально запрошені тренери проведуть для молоді тренінги з особистісного розвитку, громадянської активності, навчать організовувати проекти та керувати ними, розкажуть про співпрацю зі ЗМІ та навчать захищати власні права, - пояснює Віталій Примак.

Крім цього, за словами організаторів, на гостей табору чекають цікаві екскурсії та, обов’язково, незабутня атмосфера табору – спів українських пісень у дружньому колі біля палаючої ватри!

- Табір відбудеться з 2 по 5 серпня у с. Хотинь Рівненського району, - говорить Віталій. – Наразі набір учасників ще триває. Очікуємо, що участь у таборі візьме близько 50 чоловік, але якщо буде більше – будемо тільки раді.





На правах реклами