Ми у Facebook
24.07.2012, 10:33

У Рівненській дитячій поліклініці №3 двері не пускають відвідувачів [+Відео]

У Рівненській дитячій поліклініці №3 нині екзаменують містян на силу і витривалість. Щоб потрапити до медичного закладу, потрібно володіти богатирською силою. Цей факт задокументував рівнянин Едуард учора ввечері на свій мобільний телефон.
- Близько п’ятої вечора поїхали із дружиною і сином до поліклініки. Я залишився чекати в автомобілі. Доки сидів там, став свідком, як рівняни мучилися із відкриванням дверей. Двері нові - пластикові, а відчинятися зовсім не хотіли. І діти, і дорослі були змушені їх смикати, пхати плечима. Особливо намучилися мами із колясками. Одного разу медпрацівниця вибігала, щоб впустити відвідувачку всередину - допомагала відчинити двері.

До цієї проблеми автор відео підійшов із гумором: на своїй сторінці у соціальній мережі Вконтакте під першим відеороликом зробив підпис:

"Тепер, щоб зайти в поліклініку, дітям необхідно пройти курс фізичної підготовки, інакше двері відкриються тільки після проходження фейс-контролю у чергової санітарки".

А друге: "Тепер, щоб вийти з поліклініки, навіть дорослим, необхідно з'їсти не один кілограм САЛА".

Жарти жартами, а до поліклініки щодня приходять як не десятки, то сотні людей. Хотілося б, щоб керівництво медзакладу звернуло увагу на цю проблему і хутко її вирішило.











На правах реклами