Ми у Facebook
01.08.2012, 09:03

Костопільчанка стала фіналісткою конкурсу "Перлина Чорного моря" [+Фото]

Рівненська модель агентства "Панна" Софія Драганчук здобула титули "Міс грація" та "Міс Каре" на конкурсі "Перлина Чорного моря". На міжнародному конкурсі в Севастополі її визнали кращою з-поміж 15 учасниць з України, Росії та Білорусі.
16-й міжнародний конкурс краси "Перлина Чорного моря-2012" відбувся в Севастополі 27 липня. За звання найкрасивішої в театрі ім. Луначарского змагалися 15 дівчат з міст Росії, Україні і Білорусі. Серед них "Міс Профтехосвітяночка", "1 віце-міс БодіАрт", фіналістка конкурсу "Королева України" костопільчанка Софія ДРАГАНЧУК.

Фоторепортаж з конкурсу

Фіналу конкурсу передувала кількаденна підготовка, щоденні репетиції та екскурсії. А вже у день фіналу конкурсантки дефілювали в напівпрозорих чорних мереживних сукнях, потім виходили на сцену в довгих строкатих і яскравих сарафанах. Представили конкурсантки й ексклюзивні купальники з колекції донецьких дизайнерів Артема та Олексія Анацьких під назвою "Казка для дорослих", а фінальним виходом стало дефіле у вечірніх сукнях.

Упродовж вечора глядачів розважав гурт "Мюзік-екс", танцюристи латиноамериканських танців і ансамбль "Чорне море".

— Цьогоріч це вже не перший мій конкурс, тому особливо попередньо не готувалась, адже постійно тримаю себе в формі. Також під час інших конкурсів здобула чималий досвід участі у різноманітних постановках, — зізналась Софія Драганчук. — Тому у Севастополь їхала лише за перемогою.


Фоторепортаж з конкурсу

У підсумку 19-річна красуня з Костополя увійшла до сімки фіналісток конкурсу та виборола титули "Міс грація" та "Міс Каре". А титул "Перлина Чорного моря-2012" здобула двадцятирічна студентка з Вінниці Ольга Стороженко.





На правах реклами