Ми у Facebook
01.08.2012, 13:00

"Динамо" (Київ) перемогло голландський "Фейєнорд" [+Фото]

Учора, 31 липня, на полі НСК "Олімпійський" відбувся перший иатч третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів між київським "Динамо" та голландським "Фейєнордом". Кияни пропустили першими, але зуміли здобути вольову перемогу - 2:1!
Київське "Динамо" розпочало шлях у цьогорічній Лізі Чемпіонів з перемоги.

Початок гри був за голландцями, які провели кілька небезпечних атак, що завершувались прицільними ударами по воротах Максима Коваля. До честі Максима, він зумів зберегти ворота "сухими". У декількох моментах, після ударів Сіссе та Янмаата, здавалося, що гол неминучий, але Максим рятував команду.

"Динамівці" також мали моменти. Після удару Андрія Ярмоленка та рикошету від захисника "Фейєнорд" врятував воротар. Впорався він із пострілом Мігеля Велозу зі штрафного. Непогано відіграв перший тайм Ніко Кранчар, але його ударам не вистачило точності.

На перерву футболісти пішли за нічийного рахунку 0:0.

Невдовзі після свистка про початок другого тайму кияни змушені були діставати м’яч із сітки власних воріт. Голландець Схакен скористався помилкою Бетао, який впав, перехоплюючи простріл з флангу. М'яч потрапив до голландця, і той проштовхнув його у ворота - 0:1.

З трибун почав лунати свист, і гравці "Динамо" посилили тиск на ворота "Фейєнорда". Чекати на гол довго не довелося.

Взяття воріт на 56-й хвилині організували новачок Мігель Велозу та Олег Гусєв, що замінив Ніко Кранчара.

Велозу подав штрафний, а Олег Гусєв, стоячи неподалік воротаря, підняв руки вгору чим дезорієнтував кіпера голландців Мюлдера. Воротар "Фейєнорда" кинувся на м'яч, але відбив його у спину захисника. М'яч від спини голландця залетів у ворота - 1:1.

До другого голу кияни мали ще моменти, але удари Андрія Ярмоленка, що провів бездоганну гру, та Мілоша Нінковича не досягли цілі.

Другий гол став заслугою дуже активного Олега Гусєва та нападника Брауна Ідейє. Українець подав у штрафний майданчик, а нігерієць головою, а точніше зачіскою-ірокезом, підкрутив "кулю" у дальній верхній кут воріт - 2:1.

Останні хвилини матчу кияни провели в атаках. Неймовірний за красою гол міг забити Ідейє. Він обіграв чотирьох захисників, пробив по воротах, але влучив у поперечину.

За тиждень кияни завітають до Роттердама, де 7 серпня відбудеться матч-відповідь.





На правах реклами