Ми у Facebook
06.08.2012, 18:00

У Рівному після гри в боулінг 21-річний хлопець пограбував знайомого

Маючи при собі значну суму грошей, 34-річний Олександр у вечірній час в одному з торгівельно-розважальних центрів Рівного в боулінг-клубі зустрів компаньйонів по доріжці, один з яких пізніше пограбував його на вулиці міста.
Ввечері 31 липня Олександр, розважаючись зі своєю знайомою в боулінг-клубі, зустрів двох молодиків, які запропонували разом провести своє дозвілля та продовжили гру у боулінг вже вчотирьох.

Під час відпочинку Олександр несвідомо демонстрував своїм новоспеченим знайомим вміст сумки, у якій було близько 50 тисяч гривень та 500 доларів США.

Після вдало проведеного вечора та випитого спиртного, молоді люди попрямували містом. Новоспечений знайомий Олександра, 21-річний Віталій, вдарив хлопця рукою в голову, від чого Сашко впав на асфальт. Тоді зірвав з його плеча сумку та зник у невідомому напрямку.

Оговтавшись від такої несподіванки, Олександр став з`ясовувати у супутника Віталія на ім'я Жора, де може бути його товариш.
Однак Віталій часу не гаяв, маючи при собі таку велику суму грошей, він втік з Рівного до Луцька, а звідти до — Львова.

Викрадений мобільний телефон викинув, свій при цьому вимкнув. А от на рахунок того, що робити з грошима, то ніяких ідей на думку йому не спадало.

Працівники відділу карного розшуку міського відділу міліції швидко встановили його місцеперебування. Тож, близько 19 години 1 серпня "бандит-невдаха" прибув після своїх так званих "подорожей" до Рівного, де його вже чекали правоохоронці, та визнав свою вину повністю.

Рівненським міським відділом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Триває слідство.





На правах реклами