Ми у Facebook
08.08.2012, 17:20

Через дев’ять країн за кермом - подорож Європою [БЛОГИ]

Буквально за декілька днів випала нагода поподорожувати дев'ятьма країнами одразу. У список потрапили - Україна, Польща, Словаччина, Австрія, Німеччина, Італія, Словенія, Хорватія, Угорщина. Ділюся з вами враженнями про подорож. Частина перша – Польща, Словачина, Австрія, Німеччина.
Життя швидкоплинне і всі його моменти фіксуються у нашій (кожного) свідомості… Кожен бачить і згадує по-своєму, і лише фотографія здатна зафіксувати мить, що ніколи більше не повториться. А цю мить на світлині може побачити весь світ і сьогодні, і через 100 років…

Більше фото - в ФОТОГАЛЕРЕЇ

Чи можна упіймати Час? Як птаху, як вдачу, як життя? Лікарі над цим ламають голову тисячоліттями… Фотограф це робить щодня, фіксує час.

Поїздка була організована на запрошення італійських колег показати свою персональну виставку. Звичайно, поїхати автомобілем тільки в одне місце за 2 тис. км було би нецікаво й нерозумно, тому поїхали з дружиною Вікторією, маючи на меті максимально цікаво використати час і побачити по маршруту якнайбільше… Власне, так і сталося, проїхали дорогами дев’яти європейських країн.

Далі про подорож читайте у БЛОЗІ Олександра Харвата.

Більше фото - в ФОТОГАЛЕРЕЇ





На правах реклами