Ми у Facebook
14.08.2012, 19:05

У sms-голосуванні в проекті "ТОП-20: найвпливовіші люди Рівненщини" лідирує ректор Острозької академії

Лише два дні залишилось до завершення sms-голосування у рамках П'ятого обласного рейтингу "ТОП-20: найвпливовіші люди Рівненщини", який проводить нині газета "ОГО". Публікуємо нові проміжні результати sms-голосування!
Переможець sms-голосування отримає відзнаку в окремій, додатковій номінації рейтингу - "Лідер народної довіри". Торік, за результатами sms-голосування, такий титул здобув депутат Рівненської обласної ради Микола Сорока, на той час - перший заступник міністра регіонального розвитку та будівництва України, нині - в.о. ректора Національного університету водного господарства та природокористування.

“ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини”: у SMS-голосуванні переміг Микола Сорока

Нині ж у sms-голосуванні лідирує інший депутат обласної ради і керівник іншого навчального закладу - ректор Національного університету "Острозька академія" Ігор Пасічник. На другому місці - начальник управління Міністерства внутрішніх справ України у Рівненській області Василь Лазутко, на третьому - народний депутат України Сергій Кошин.

Повний список претендентів

Утім, розстановка сил серед лідерів sms-голосування ще цілком може змінитися! (Торік, до речі, сталося саме так: Микола Сорока вийшов у лідери в останній день голосування). Або ж навпаки, нинішнє лідерство Ігоря Пасічника може бути підтверджене новими голосами на його підтримку. Як саме завершиться sms-голосування - побачимо вже у четвер ввечері. А у п'ятницю на порталі ми повідомимо про це всім читачам! Нагадаємо, голосування триватиме до четверга, 16 серпня, включно!

Для того, щоби взяти участь у sms-голосуванні, наберіть 1962, прізвище людини, за яку віддаєте голос - і відправте на номер 4142. Вартість SMS — 3 гривні. Кількість повідомлень не обмежена.

До слова, sms-голосування в рамках проекту з визначення найвпливовіших людей Рівненщини проводиться лише другий рік. Раніше читачі залучались до визначення володаря додаткової номінації в нашому рейтингу через інтернет-голосування на порталі OGO.ua. І народний депутат України Сергій Кошин, який нині є одним із лідерів у sms-голосуванні, в 2009-му був переможцем голосування в інтернеті. А в інші роки першість у інтернет-голосуванні здобували нині покійний колишній голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній (2008 рік) та колишній голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук (2010 рік).

Нагадаємо, що результати рейтингу "ТОП-20: найвпливовіші люди Рівненщини" з розповідями про всіх його переможців, а також лауреатів у номінації “Вибір “ОГО”, яких визначає сама редакція, побачать світ у четвер, 23 серпня. Цього дня вийде спецвипуск газети “ОГО” з підсумками рейтингу, а на порталі OGO.ua буде розміщений список переможців, згодом - і розповіді про них.

Хочемо наголосити, що "ТОП-20" переможців рейтингу визначається виключно шляхом анкетування експертів, більшість серед яких становлять самі претенденти, а частину - журналісти рівненських ЗМІ. Нині у редакції "ОГО" вже обробляють анкети, які надійшли від експертів рейтингу, - як у друкованому, так і в електронному вигляді.

Найвпливовіших людей Рівненщини назвуть до Дня Незалежності

Ціни вказані з ПДВ, без врахування ПФ.
Послуга доступна для абонентів КИЇВСТАР, Мобілич, djuice, МТС, JEANS, екотел, life, Beeline від 18 років.
Послуга надана ТМ "ОТПАД". Всі права захищені. Контент-провайдер ТОВ "Євроїнформ". м. Дніпропетровськ, вул.Малиновського, 6. Служба підтримки (056) 770-48-97.
Ліцензія ГСУ № 009503 від 12.04.2001 р. ЗАТ "КИЇВСТАР Дж.Эс.Эм."
Ліцензія ГСУ АА № 720189 від 29.12.2004 р. ЗАТ "Український Мобільний Зв'язок"
Ліцензія ГСУ АВ: № 120093 від 16.05.2006 р. ЗАТ "Українські радіосистеми"
Ліцензія НКРС АБ: № 222715 від 17.11.2005 р. ТОВ "Астеліт"


ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини-2011

ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини-2010

ТОП-25: найвпливовіші люди Рівненщини-2009

ТОП-20: найвпливовіші політики Рівненщини-2008





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ